Badrum fåfänga belysning idéer

Fåfänga belysning beror på två saker: plats och storlek. Beroende på platsen för den behöver du en specifik storlek. När den är ovanför spegeln-ofta kallad fåfänga-måste den ha rätt längd för att omfatta dina speglar. Sidoljus ska vara två tredjedelar av spegelns höjd.

Lökar kan också vara en faktor som överväger. Många lampor ersätter konventionella glödlampor med fluorescens. Även om dessa fungerar bra i de flesta fall har de ofta inte den ljusa faktorn som en glödlampa har. Se alltid till att din lysrör över en fåfänga producerar lika många lumen som en vanlig glödlampa producerar för att få en bra upplysningskälla.

En fluorescerande armatur kan placeras mycket närmare fåfänga spegeln.

De flesta fåfängljusarmaturer är säkrade ovanför spegeln och lyser ner på användaren. Detta fungerar utmärkt för spegelvisning eftersom det ger en skugga ner och bort från spegeln. En typisk fåfänga bar höjd är precis ovanför spegeln cirka fyra inches bort. A

Vägglampan kan vara ett bra sätt att få ett estetiskt ljus som fungerar som uppgiftsbelysning. De flesta vägglampor installeras i mitten av en stor väggspegel. Eftersom vägglampor siktar uppåt placeras de oftast i spegelns mitt ungefär två tredjedelar av vägen från botten.

Leave a Reply