Välj rätt lampskärm

Ett av de bästa sätten att ändra utseendet på ett rum är att köpa nya lampskärmar.

En ny lampskärm kan inte bara ge ett bättre utseende för den specifika lampan den är placerad en, utan kan också förbättra rummets belysning genom att öka eller minska mängden ljus som lampan avger. Merparten av tyngdpunkten på lampskärmsbeslut är inriktade på de dekorativa och estetiska egenskaperna de erbjuder.

Mäta

Det som kan vara det enklaste steget i processen är vanligtvis det som hoppade över. Det är nödvändigt att mäta lampskärmar för att se till att de passar på din armatur. Lampskärmar har tre separata mått som du måste tänka på när du köper:

Material

Du vill också överväga vilket material din skärm är gjord av när du hanterar mängden ljus du vill att lampan ska producera. Lampskärmar finns i olika material som glas, linne, säckväv, porslin, shantung, kristall, rustika vävar, genomskinliga, metall, oljade pergament, läder, exotiska och vanliga papper och många andra typer av tyg.

Lampskärmar är mycket mångsidiga. Du kan använda dem på armaturer som du kanske inte har tänkt använda dem med. Som till exempel en ljuskrona. De gamla ljuskronorna i västerländsk stil använde vanligtvis lampskärmar.

Leave a Reply