Ljus – Grupp- och omslagsdekoration

Grupp

En av de mest populära idéerna för att dekorera ljus är att placera ljus i olika storlekar i grupper. Att välja ljus i olika höjder kan ge en dramatisk effekt till alla rum. Att placera ljus i olika storlekar är också ett bra sätt att skapa djup och höjd när man dekorerar med ljus.

Om du föredrar ett mer förenklat utseende kan du alltid välja ljus och behållare som har samma storlek och färg. Men för dem som har en äventyrlig sida, blanda gärna texturer, storlekar och färger för att skapa ett unikt utseende för ditt hem.

Omslag

Dessa typer av ljus har ökat i popularitet nyligen och kan lätt hittas i många olika typer av butiker. Ett lindat ljus är ett som innehåller bark, kanelstänger, kvistar eller löv på utsidan av ljuset. När ljuset brinner kan utseendet på de glödande omslagen vara vackert. Beroende på din befintliga inredning kommer du sannolikt att hitta ett inslagat ljus som kommer att accentuera och inte förringa ditt hem.

 

Leave a Reply