Utomhusbelysning – Några idéer

Utomhusbelysning är beroende av dina mål för dina utomhusutrymmen. Dessutom beror komplexiteten på dina utomhusbelysningsdesigner också på din budget. Om du planerar att installera utomhusbelysningsdesigner för din fram- eller bakgård är det därför viktigt att du först lär dig grunderna i al fresco -belysningsdesigner.

Här är de grundläggande sakerna du behöver veta om utomhusbelysning. Förmodligen kommer du också att kunna använda dessa idéer för att skapa förbättra dina utomhusutrymmen utan att gå över din budget.

Rita din karta

Innan du ger dig iväg för att köpa de lampor du behöver och börja gräva din gräsmatta måste du göra en karta först. Denna karta kommer att vara din guide till hur du kommer att gå tillväga med hela arbetet. Din karta bör innehålla ljusets avstånd, ljusets riktning och till och med den elektriska källan. För att göra detta måste du känna till grunderna i elektroteknik och lite arkitektur.

Om du kan utarbeta kartan på egen hand blir det bra. Men om du har det svårt kan du alltid anlita en landskapsarkitekt för att göra det åt dig, men det skulle innebära att du måste spendera mer för arkitektens professionella avgift.

Gör kostnadsuppskattning

Om du är klar med din karta, ta reda på hur mycket hela projektet kommer att kosta dig.

Köp dina material

Du måste köpa ditt material från en välrenommerad leverantör. Om du ska köpa i bulk kan du också be om rabatter om de erbjuder en. När du är klar är det dags att förbättra din gräsmatta.

Leave a Reply